Kommuneforlaget inngår forhandleravtale

Kommuneforlaget har inngått avtale med det danske softwareselskapet dania software a/s om markedsføring og salg av malløsningen dynamictemplate til kommuner og offentlige virksomheter i Norge.

Avtalen kan bidra til store besparelser knyttet til dokumentproduksjon i kommuner og offentlige virksomheter.

Norske kommuner produserer og sender årlig tusenvis av brev, rapporter og andre dokumenter. Til å styre denne produksjonen benytter en kommune fra flere hundre til mer enn tusen forskjellige brevmaler. Ved å benyttedynamictemplate kan kommuner redusere antall maler til 4-8 maler.

dynamictemplate brukes i majoriteten av danske kommuner, regioner, departementer og andre offentlige virksomheter. Utenfor Danmark har dania software levert løsningen til både engelske og svenske kommuner - og i Norge er løsningen allerede implementert i Kragerø kommune.

Avtalen omfatter også salg og markedsføring av outlooksignature, en dynamisk og vedlikeholdsfri signaturløsning til Microsoft Outlook.

Thor Jørgen Kristiansen, administrerende direktør i Kommuneforlaget, uttaler:

«Vi ser dynamictemplate som en særdeles velegnet og unik programvareløsning, som potensielt kan føre til store besparelser for norske kommuner. Dette er i tråd med vår forretningside om å være kommunens foretrukne samarbeids- og fornyingspartner for enklere arbeidsprosesser, raskere saksbehandling og bedre styring. Vi gleder oss over avtalen med dania software, og ser frem til samarbeidet.»

Poul Skytte Madsen, Founding Partner & Director i dania software, uttaler:

«Mange kommuner benytter mere end 1000 maler, og med dynamictemplate kan man nøjes med 4-5 maler. Vi har netop leveret løsningen til en dansk kommune, der kunne reducere antallet af maler fra 8000 til 6! dynamictemplate arbejder på tværs af de mange fagsystemer og rationaliserer og forenkler arbejdsgangene i dokumentproduktionen. Det giver store besparelser for kommunerne».

Ta kontakt med Thor Jørgen Kristiansen, adm. dir. i Kommuneforlaget for mer informasjon.

Les mer om dynamictemplate her.

Eller ta kontakt med vår salgs- og markedsansvarlig, Usman Khan.