Ny versjon av KF Infoserie er lansert!
Foto: Alesia Kazanceva on Unsplash

Ny versjon av KF Infoserie er lansert!

1. desember lanserte Kommuneforlaget en ny versjon av KF Infoserie. I ny versjon tilpasser innholdet seg til skjermstørrelsen, og har en moderne og mer brukervennlig utforming.

KF Infoserie er en juridisk informasjonstjeneste som gir veiledning til ledere og ansatte i kommunal og fylkeskommunal sektor. Med ny versjon ønsker Kommuneforlaget å gjøre det enda enklere å arbeide med dokumentene i arbeidshverdagen.

Hva er nytt 1. desember?

Design

I ny versjon presenteres KF Infoserie i et enkelt og brukervennlig design. Forsidene vil formidle nyheter, aktuelle temaer og dokumenter. Innholdet er tilpasset både mobil, nettbrett og PC, så du kan enkelt bruke KF Infoserie der du er, når du trenger det.

Navigering

Det blir enda lettere å finne dokumentet eller avsnittet du trenger for å løse din problemstilling. Ny versjon har et nytt og bedre søk, og en enklere navigering mellom fagområder, dokumenter, og innad i et dokument.

Personlige oppdateringer

Ønsker du å sette opp et varsel for søk eller melde deg på nyhetsbrev, vil du enkelt kunne sette dette opp i ny versjon. Slik kan du være sikker på at du ikke går glipp av nyheter.

Personlige notater

I ny versjon kan du enkelt ta egne notater i teksten, og markere tekst som du skal huske på. Ønsker du å dele dokumenter med notatene dine? Last dokumentet ned med notater og del dokumentet med de du ønsker.

Skjermbilde_KFI

Stadig bedre!

Det vil bli gjort enda flere forbedring av KF Infoserie fremover. Mobilvisning av dokumenter og søk vil bli enda mer brukervennlig. Vi vil også lansere flere funksjoner knyttet til søk, visning av dokumenters historikk og flere muligheter til personlig tilpasning av dokumentsamlinger og oppsett. Mer informasjon kommer!

Hva skjer framover?

Webinarer

I desember vil Kommuneforlaget arrangere flere webinarer. Les mer og meld deg på her.

Kurs og opplæring

Administratorer og kontaktpersoner hos våre Kunder er invitert på kurs i januar. Vil du vite mer om kursene? Eller ønsker dere egne kurs eller informasjon? Ta kontakt!

Har du andre spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill til KF Infoserie!

Send oss en epost