Ny versjon av KF Infoserie lanseres 1. desember
Foto: Lauren Mancke on Unsplash

Ny versjon av KF Infoserie lanseres 1. desember

1. desember lanserer Kommuneforlaget en ny versjon av KF Infoserie. I ny versjon tilpasser innholdet seg sømløst til skjermstørrelsen, og har ny og mer brukervennlig utforming. Du finner dokumentene du trenger på en enda enklere måte. Vi gleder oss!

KF Infoserie er en juridisk informasjonstjeneste som gir veiledning til ledere og ansatte i kommunal og fylkeskommunal sektor. Med ny versjon ønsker Kommuneforlaget å gjøre det enda enklere å arbeide med dokumentene i arbeidshverdagen. Denne artikkelen oppdateres med mer informasjon fortløpende.

Hva blir nytt?

Design

I ny versjon presenteres KF Infoserie i et enkelt og brukervennlig design. Forsidene vil formidle nyheter, aktuelle temaer og dokumenter. Innholdet er tilpasset både mobil, nettbrett og PC, så du kan enkelt bruke KF Infoserie der du er, når du trenger det.

Navigering

Det blir enda lettere å finne dokumentet eller avsnittet du trenger for å løse din problemstilling. Ny versjon har et nytt og bedre søk, og en enklere navigering mellom fagområder, dokumenter, og innad i et dokument.

Personlige oppdateringer

Ønsker du å sette opp et varsel for søk eller melde deg på nyhetsbrev, vil du enkelt kunne sette dette opp i ny versjon. Slik kan du være sikker på at du ikke går glipp av nyheter.

Hva skjer framover?

Webinarer

I november vil Kommuneforlaget arrangere flere webinarer. Invitasjoner kommer.

Kurs og konferanser

I desember og januar planlegger Kommuneforlaget en lanseringsturne for å demonstrere den nye versjonen og vise hvordan KF Infoserie praktisk kan brukes i arbeidshverdagen.
Tid og sted kommer.

Har du andre spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill til KF Infoserie!

Send oss en epost