Ny versjon av KF Infoserie er lansert!
Foto: Alesia Kazanceva on Unsplash

Ny versjon av KF Infoserie er lansert!

1. desember lanserte Kommuneforlaget en ny versjon av KF Infoserie. I ny versjon tilpasser innholdet seg til skjermstørrelsen, og har en moderne og mer brukervennlig utforming.

KF Infoserie er en juridisk informasjonstjeneste som gir veiledning til ledere og ansatte i kommunal og fylkeskommunal sektor. Med ny versjon ønsker Kommuneforlaget å gjøre det enda enklere å arbeide med dokumentene i arbeidshverdagen.

Hva er nytt 1. desember?

Påloggingspassord

Alle brukere må opprette nytt passord første gang de logger på ny versjon. Logg på fra www.kf-infoserie.no. Merk: Det er nå samme brukernavn og passord for KF Infoserie og KF Kvalitetsstyring og KF Delegering.

Design

I ny versjon presenteres KF Infoserie i et enkelt og brukervennlig design. Forsidene vil formidle nyheter, aktuelle temaer og dokumenter. Innholdet er tilpasset både mobil, nettbrett og PC, så du kan enkelt bruke KF Infoserie der du er, når du trenger det.

Navigering

Det blir enda lettere å finne dokumentet eller avsnittet du trenger for å løse din problemstilling. Ny versjon har et nytt og bedre søk, og en enklere navigering mellom fagområder, dokumenter, og innad i et dokument.

Personlige oppdateringer

Ønsker du å sette opp et varsel for søk eller melde deg på nyhetsbrev, vil du enkelt kunne sette dette opp i ny versjon. Slik kan du være sikker på at du ikke går glipp av nyheter.

Personlige notater

Skjermbilde_KFI

Hva skjer framover?

Det vil bli gjort enda flere forbedring av KF Infoserie fremover. Mobilvisning av dokumenter og søk vil bli enda mer brukervennlig. Vi vil også lansere flere funksjoner knyttet til søk, visning av dokumenters historikk og flere muligheter til personlig tilpasning av dokumentsamlinger og oppsett. Mer informasjon kommer!

Det vil også holdes flere webinarer om KF Infoserie, mer informasjon om dato og temaer kommer.

Har du andre spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill til KF Infoserie!

Send oss en epost